توی ترکیه برای پرداخت آنلاین کلی راه مختلف هست که بسته به اینکه چی برات راحتتره، میتونی ازشون استفاده کنی.

روش پرداخت در ترکیه به صورت آنلاین در سایت ها
-
انتقال بانکی: اگه دوست داری مستقیم از حساب بانکیت پول بدی، این گزینه خیلی امنه و خوبه.
-
کیفپولهای دیجیتال: چیزایی مثل BKM Express، Paycell و GPay برای پرداختهای سریع و آسون حسابی محبوب شدن.
-
پرداخت موقع تحویل (COD): اگه به پرداخت آنلاین اعتماد نداری یا کارت و حساب بانکی تو دسترست نیست، هنوزم میتونی موقع گرفتن جنست پولش رو نقدی بدی. این روش هنوز خیلی طرفدار داره و 42٪ خریدای خردهفروشی رو پوشش میده. مشابهش برای ما میشه سرویس پرداخت بین المللی حضوری.
تحقیقات نشون میده که توی ترکیه بازار پرداخت آنلاین خیلی متنوعه و هم روشهای جهانی داره هم محلی. مثلاً کارتها حدود 60٪ تراکنشهای تجارت الکترونیک رو تشکیل میدن، که ویزا و مسترکارت با 96٪ بازار حسابی غوغا کردن. ترو هم که از 2015 راه افتاده، داره کمکم جای خودش رو باز میکنه. کیفپولهای دیجیتال هم از 4٪ توی سال 2017 الان به 11٪ رسیدن، ولی گزینههای بینالمللی مثل Google Pay یا PayPal به خاطر قوانین بانکی ترکیه در دسترس نیستن و به جاش از جایگزینهای محلی بیشتر استفاده میشه.
درگاههای پرداخت و پرداختیارهای معروف ترکیه
اگه یه کسبوکار داری و میخوای پرداخت آنلاین قبول کنی، درگاههای پرداخت خیلی به کارت میان.
-
محلیها: iyzico و PayTR که مال خود ترکیهان، خیلی معروفن و برای کسبوکارای کوچیک و متوسط عالیان چون زبان و ارز محلی رو ساپورت میکنن.
-
بینالمللیها: Paymentwall، Stripe و PayPal هم توی بازار هستن و گزینههای متنوعی دارن. Stripe و Paymentwall بیشتر به درد شرکتهای بینالمللی که توی ترکیه کار میکنن میخورن. PayPal هم هست، ولی اینجا کمتر استفاده میشه.
این درگاهها از کارت و کیفپول دیجیتال گرفته تا روشهای محلی رو پوشش میدن و حسابی کارتو راه میندازن.
هوش پرداخت: راهکار باحال برای ایرانیها
حالا اگه ایرانی هستی و میخوای از سایتها و فروشگاههای آنلاین ترکیه خرید کنی، هوش پرداخت یه گزینهی جدید و فوقالعادهست.
-
چرا باحاله؟ این سرویس طوری طراحی شده که پرداختهات رو با هزینه کم و بدون کارمزد انجام بدی. یعنی همون مبلغی که توی سایت میبینی رو به ریال پرداخت میکنی، بدون اینکه چیزی اضافی ازت بگیرن.
-
چطور کار میکنه؟ هوش پرداخت دردسرای تبدیل ارز و مسائل بانکی رو برات مدیریت میکنه و همهچیز رو سادهتر میکنه. اینجوری خرید آنلاینت هم آسون میشه هم لذتبخشتر و هم ارزونتر.
-
برای کی خوبه؟ اگه دنبال خرید لباس، وسایل الکترونیکی یا حتی خدمات گردشگری از ترکیه هستی، این راهکار حسابی به کارت میاد. دیگه نگران محدودیتهای بانکی و کارمزدای گرون نباش!
هوش پرداخت مشکلات رو هدف گرفته و با حذف هزینههای اضافی، تجربهای ارزون و راحت بهت میده. دقیقاً همون چیزی که میبینی رو پرداخت میکنی، بدون دغدغه هزینههای پنهان. 💙
بازار پرداخت آنلاین ترکیه هم روشهای جهانی داره هم محلی، که نیازای مختلف رو جواب میده. درگاههایی مثل iyzico، PayTR و Paymentwall برای کسبوکارا عالیان، ولی برای ما ایرانیها، هوش پرداخت یه راهکار جدید و ارزونه. حتی ارزونتر و بهنه تر از کارت بانکی ویزا و مستر واکیف بانک، زراعت بانک یا ایش بانک که به ایرانی ها حساب و کارت بانکی میده.
تحقیقات میگن تجارت الکترونیک توی ترکیه داره حسابی رشد میکنه و قراره تا 2025 به 25.6 میلیارد دلار برسه. پس انتخاب یه روش پرداخت خوب، مثل هوش پرداخت، میتونه یک راهکار برای سهیم شدن در بازار آنلاین و پرداخت در ترکیه برات از ایران فراهم کنه.
خلاصه اینکه، توی ترکیه برای پرداخت آنلاین کلی گزینه داری: از کارت و انتقال بانکی بگیر تا کیفپول دیجیتال و COD. درگاههای پرداخت هم برای کسبوکارا راهحلای خوبی دارن. اما برای ما ایرانیها، هوش پرداخت یه انتخاب باحال و بهصرفهست که خرید از فروشگاههای آنلاین ترکیه رو ساده و لذتبخش میکنه.
امیدوارم این توضیحات به کارت بیاد و در مقایسه هوش پرداخت با روش پرداخت های مختلفی که وجود داره انتخاب درست رو انجام بدی 🙂